Alla inlägg den 19 juni 2012

Av Jessica - 19 juni 2012 17:33

Underbart! Att solens strålar kan göra så mycket för energinivåerna!!


Hemma strax efter 17 från jobbet. Hade då också tankat bilen på vägen hem. Första sysslan var att gå ut och plocka smultron i rabatten. Oj var det händer fort när de får lite värme och sol. Säkert nästa 20 st. som mognat sedan igår. De plockas, sockras och fryses in. Funderar på att göra smultronsylt... men det gäller ju att få ihop en del smultron i så fall. Får se vad plantorna ger i år. Också ett sätt, så killarna får vara med och äta de goda smultronen. Killarna är ju nu hos sin pappa i flera veckor, så jag sparar det goda och delar med dem!


Tar mig nu en kopp kaffe, sedan ut till nästa syssla - klippa gräset. Tur det slutat regna, så man kan klippa. Är rejält långt nu.


Hinner nog med ytterligare några små sysslor, innan det är dax att följa Sveriges sista match i EM. Måste ju även kika in på Eriksbergs IF´s hemsida. Där läggs det dagligen upp foto från fotbollsskolan. Kul att se om de små älsklingarna har fastnat på bild. Peter sa igår att detta var den bästa fotbollsskolan som han hade varit på!!!


Inte så konstigt... detta är ju hans första!

Ovido - Quiz & Flashcards