Alla inlägg den 19 augusti 2012

Av Jessica - 19 augusti 2012 19:14

Hela söndagen har varit ägnad åt 10-åringens fotboll. Idag var det cup i Ytterby. Samling kl. 7 vid klubbstugan.....innebar att klockan ringde redan 6!!! Tom. tidigare än när vi ska till skola o jobb....hua.


När vi gick upp vid 6 var det jättefint väder, klarblå himmel o solen sken - lovande.... efter bara 1 1/2 timma var det helt igenmulet och fuktigt i luften, därmed också kyligt...


Så var det större delen av dagen, shortsen som jag hade packat ner hade jag verkligen ingen nytta av.


Killarna började med en brak-förlust. Oj, oj.... detta blir inte så kul tänkte nog alla vi föräldrar. Killarna är dock så duktigt, biter ihop, kommer igen och kämpar.


Så sedan blev det 2 vinster i gruppspelet, vilket innebar att de blev bästa 2:a och gick direkt till kvartsfinal!!! Heja.


I kvartsfinalen vann de också, och därmed var det semifinal!! Otroligt!


Semifinalen gick mot Häcken, vilka de slog i sista mötet i serien. Idag blev det dock förlust. Våra killar var trötta. Men de var så nöjda när de fick sina bronsmedaljer och sin 1:a pokal, att ställa i pokalhyllan hemma i klubbstugan. Härligt dag ihop med dessa fantastiska killar, och deras trevliga föräldrar!


Nu har jag 3 trötta killar som sitter här hemma i soffan och tittar på tv:n. Vi har ätit kvällsmat och sedan förberett inför morgondagens skolstart. Nu rusar vardagen på med full fart. Fast ikväll njuter vi bara av Eriksbergs -02:ors fantastiska fotbollsdag!

Ovido - Quiz & Flashcards