Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av Jessica - 26 augusti 2012 22:17

Det är vad jag har gjort idag, på lite olika sätt. Har försökt att befinna mig i nuet och njuta.


Vaknade med huvudvärk.....what´s new??... i med Voltaren och lite kaffe, sen redo för dagen. Sov 8 1/2 timmar i natt, välbehövligt.


Åkte iväg till Coop för att se till att fylla upp kylskåpet inför killarnas ankomst. Passade också på att titta in på Lindex för att köpa skärp till Axel. Köpte ju jeans till honom för några veckor sedan, ingen resår att dra åt och han säger att han inte har några skärp varken här eller hos pappa. Så bara att inhandla. Är ju kul om han kan använda sina byxor. Hittade också en tröja till honom. Så jag var nöjd efter denna lilla "shopping"


Var dessutom väldigt trevligt att handla idag, väldigt mycket folk som jag kände. Kom ingenstans i affären.... i slutet började jag bli lite stressad eftersom jag skulle få besök. Lärde mig att om jag inte har gott om tid, ska jag inte handla vid lunchtid på söndagar.


Sen på em. kom min vän Kristin på en fika. Kaffe och tårtrester från Oscars kalas. Jag och Kristin har alltid massor att prata om. Var allt för länge sedan vi sågs, så vi hade en del att ta igen.


När Kristin tackade för sig, hoppade jag i mina gummistövlar och gick ut en promenad i skogen här bakom huset. Ville kolla om trattisarna hade börjat titta fram, och det hade de! Fast oj vad de är svåra att hitta, innan ögonen har vant sig. Att hitta gula kantareller är ju en barnlek, trattisar är däremot lite mer utmaning. Framför allt såhär tidigt på säsongen, då det fortfarande är mkt blåbärsris och ljung i skogen. Men det blev ca. 1 liter, samt att jag råkade träffa på ca. 1 liter gula kantareller, och de kan jag ju inte låta stå kvar...


På kvällen blev det ytterligare en vända till Coop, fast denna gången till Backaplan. Behövde köpa plast att slå in killarnas skolböcker med. Gott att få det gjort, en sak mindre att göra imorgon. Köpte mig också en ny stavmixer. Min började ryka och lukta illa i morse när jag gjorde smoothie. Gillar min stavmixer och vill inte vara utan. Blir ju en och annan smoothie här hemma. Perfekt för barnen innan skolan, framför allt för Axel som har så svårt för att äta frukost. Så jag är nöjd med mitt köp (köpte samma som jag hade, varför byta nåt jag varit nöjd med)


Innan det blev mörkt ute hann jag dessutom även med att klippa ner alla mina ärtor och klippa av blad på mina tomatplantor.


Har haft en härlig dag. Bara gjort sånt som jag velat, och dessutom inte stressat. Känns som det är såna här dagar som jag måste ha, för att ladda batterierna, och varva ner. Ska försöka hålla kvar lugnet.... Ser fram emot en vecka tillsammans med barnen. Synd bara att de veckorna går så fort.

Ovido - Quiz & Flashcards