Alla inlägg den 8 augusti 2012

Av Jessica - 8 augusti 2012 17:16

blev dagens utflyktsmål. Killarna inte jätteförtjusta, men så otroligt snälla när vi är ute o handlar. Inte ett gnäll och inte mycket tjat.


Huvudsyftet med besöket var att hitta ett par nya skor till Peter. Har tittat i div. affärer på Backaplan men inte hittat nåt bra. Hade tur i Kungsbacka. Blev även badbyxor till Axel och baddräkt till mig - mest med tanke på vinterns semester, då vi räknar med att kunna bada!!


Är inte så ofta på Freeport, detta var väl kanske 4:e besöket. Kan inte låta bli att varje gång förundras över hur detta ställe kan gå runt eller tom. med vinst? Är ju alltid så lite folk där. Aldrig någon trängsel.


Nu står middagen på spisen och puttrar. Blir köttgryta. Gillar när maten kan "klara sig själv". Sen ikväll blir det såklart fotbollsmatchen Barca - Manchester U. Fast vi kollar på 1:a parkett här hemma i soffan. Tyckte det blev lite väl dyrt att köpa biljetter till mig o killarna.... Hoppas det kommer fler tillfällen och att plånboken då på nåt konstigt sätt har ökat lite i volym...

Ovido - Quiz & Flashcards