Alla inlägg den 26 maj 2012

Av Jessica - 26 maj 2012 14:38

Ska man vara ledig och koppla av när det är helg???.... Så funkar inte livet...


Idag började dagen med simskola för Peter, sista gången för denna terminen. Sen hem och slå in paket till Axels bästa kompis, samtidigt som vi väntade på att Eric skulle komma och hämta Peter & Oscar. När de var hämtade var det verkligen hög tid att köra Emily & Ryan till stationen. Om man säger så, så hade väl Emily inte allt för många minuter över.... Tja, de slapp i alla fall att springa till tåget.


Sen bara hemma ca. 30 minuter, innan det var dax att hämta Axels kompis, och sedan köra till Axel & Jakobs kalas. De hade kalas på Laserdome. 10 killar som var inne och "krigade" med laservapen. Många presenter fick de också. Högen med fotbollskort var stor!!


Sedan hämtade vi upp Peter på vägen hem. Oscar ska vara med pappa en liten stund till. För Oscar ska in till stan och ha sin trumpetlektion.


Vi andra är hemma, och ska hålla oss här resten av dagen. Nu ska jag verkligen koppla av och varva ner, efter en hektisk dag. Axel har gått och lagt sig. Han är sååå trött. Har varit allt för många sena kvällar denna veckan. Blir det för lite sömn, funkar han inte. Så idag har han mått illa hela förmiddagen. Hoppas han kan sova någon timme. Han mår så mycket bättre sen.


När jag hämtade Peter så hade han tappat sin 1:a tand!!! Stor lycka. Tyckte inte den var så lös, men tydligen var den det. Att tappa sin första tand är ju en milstolpe i livet!

Ovido - Quiz & Flashcards