Alla inlägg den 15 juli 2012

Av Jessica - 15 juli 2012 21:34

Inte har jag det inte, men om man ser till antalet inlägg jag gjort senaste dagarna, så skulle man lätt kunna tro att jag tagit semester både från jobb och blogg. Riktigt så härlig är inte verkligheten....ännu....

3 låååånga arbetspass kvar tills det är min tur att ha semester. När det är så nära, är det extra tungt att gå till jobbet. Har dock att göra på jobbet, så jag hoppas dagarna kommer gå fort.


Veckan som gick på jobbet var bättre än den föregående, då min kära kollega var tillbaka från sin semester. Otrolig skillnad när vi är 2 som delar på jobbet, istället för att man är helt själv o ska få det att flyta...Nu är min kollega ledig måndag och tisdag denna veckan, sen jobbar vi båda på onsdag. Gott att inte ha jobbat så man är helt slut innan man går på sin ledighet.


I torsdags när jag var ute på min "mördar-runda" ropade grannen, och undrade om jag inte ville komma över och ta en öl. Jo men visst, det kunde ju vara trevligt. De har gäster från Danmark, och av dem blev jag dessutom bjuden på "brandbil"... den var farligt god. Satte sig i tungan!!... Hade jäkla svårt att säga S resten av kvällen. Var hemma igen vid 21.30, så det blev inget nattsudd, men jag var lite lullig. (Kom sedan på att jag inte åt kvällsmat innan jag hamnade hos grannarna, och på dagen hade jag bara ätit lite sallad... så jag skyller på att det var bristen av föda som gjorde att brandbilen tog så bra)


Igår skulle jag ha Peter, Oscar valde att stanna hemma hos sin pappa och Helena (en kusin till barnens farmor). Fast när jag kom för att hämta Peter och vi skulle åka vidare till mormor & morfar, så ville Oscar också följa med. Självklart fick han det. Hos mormor & morfar fick vi också sällskap av morbror Jocce & moster Anja. Det var egentligen de som hade planerat att åka upp och tjatade på mig att vi skulle följa med också.


Trevlig, mysig helg. Killarna har spelat fotboll med både morfar och Jocce. Vi har grillat, Anja hade gjort en tårta, vi har ätit jordgubbar & glass, godisskålen har varit framme... Vi har helt enkelt bara gottat oss och umgåtts.


Igår kväll när barnen skulle duscha så ös-regnade det. Så jag sa till dem att ta en "utomhus-dusch", så de hoppade ur kläderna och rusade ut nakna på gräsmattan. Lite kallt var det, så då var det ännu bättre med en varm dusch. Peter tyckte att jag var lite tokig - men det var ROLIGT!


I morse ordnade Jocce & Anja frukost. Americanska pannkakor med majsmjöl, smör och sirap samt knaperstekt bacon. Mums!


Sen på förmiddagen "tog" jag mig 2 timmar i skogen. Åkte till välkända svampställen och kom hem med både gula kantareller och trattisar. En del stektes upp till lunchen, och resten fick mamma behålla.


På vägen hem lyssnade vi på sportradion, killarnas Häcken spelade match, och de vann! Killarna var här någon dryg timma, sedan kom deras pappa och hämtade dem. Så nu är det så där tyst och tomt igen.... Gillar inte det! Fast då får jag tänka på att det bara är några dagar kvar, tills vi har flera veckor tillsammans då vi bara kan ha det gott.

INGA måsten!


Ja, självlklart träffar killarna även sin pappa under dessa veckorna. Vi har alltid "lånat" av varandra. Annars skulle vi inte klara av att ha semestrar på detta sätt. Men oj så lyxigt det är för våra grabbar. Varje sommar får de minst 8 veckor då de är lediga.

Ovido - Quiz & Flashcards