Alla inlägg den 2 januari 2012

Av Jessica - 2 januari 2012 20:00

Här är den. Resultatet av kvällens matlagning. Den blev fin, hoppas den smakar bra också. Lär ju räcka till några luncher för mig! Bara att komplettera med lite sallad.


 

Av Jessica - 2 januari 2012 19:51

Varför är jag trött idag då? Jag som hade så bra intentioner igår kväll. Var trött och kom i säng i bra tid. Men.... sen min vana trogen, så fortsatte jag läsa i min bok...


 


Sen kunde jag ju f-n inte sluta innan boken var slut. Då var klockan närmre 1.30 Då är det inte så konstigt att man är trött när klockan ringer 6.30 Inte blir man heller piggare under dagen.


Idag är jag alltså trött och jag blir trött på mig själv. Att jag aldrig lär mig!


Så ikväll ska jag försöka att inte påbörja någon ny bok. Såg att "sommaren med Göran" kommer på tv. Den har jag inte sett, så ska nog se den och sedan lägga mig och SOVA!


Vad tror ni om det?

Av Jessica - 2 januari 2012 19:47

...den inslagna vägen. Det vill säga, bli lite bättre på att laga mat och bli mycket bättre på att ta hand om de livsmedel jag har köpt. Hade en del ägg i kylen, som borde användas. Så igår kväll satt jag och funderade.... omelett - nej kände inte för det, pannkaka - nej kände inte för det heller, äggröra - nej, inte det heller. Efter en stunds funderande och googlande för att få idéer, så hade jag bestämt mig. Behövde bara köpa till lite grädde, skinka, purjolök och testade även med lite fetaost med soltorkade tomater... Vad blir det av detta?


Jo, tillsammans med mina ägg och vanlig ost som jag hade hemma, blir det en variant av Quiche Lorraine. Just nu står den i ugnen, och det doftar lovande!

Ovido - Quiz & Flashcards