Alla inlägg den 5 januari 2012

Av Jessica - 5 januari 2012 19:57

Ikväll har julen börjat flytta ut från mitt hem. Går här och plockar o grejar lite grann (mest för att inte somna, då jag är sååå trött..) Har tagit ner stjärnan, staken och en ljusslinga. Våra fina granar får stanna kvar över helgen. Barnen är ju här då, men i början av nästa vecka, får även de flytta ut i förrådet igen.


Undra om det är i detta huset som de skall flytta in nästa jul???....


Ni vet väl att jag håller tummarna!!! Hoppas ni gör det också, för mig alltså!

Av Jessica - 5 januari 2012 17:17

Jag trivs med mitt jobb, men... visst är det en härlig känsla när man åker från jobbet och man vet att man skall vara ledig!!! Räcker faktiskt när det bara är vanlig helg. Man känner sig lättare i kroppen när man lämnar jobbet på en fredagseftermiddag.


För att då inte tala om känslan idag!!! Nu har jag åter igen avverkat en 4-dagars vecka. Alldeles lagom tycker jag. Det räcker gott o väl att jobba 4 dagar. Nu känns det som fredag, och i morgon är det fredag "igen". Inte blir det sämre av att jag också ska vara ledig på måndag!!!!


I morgon kommer mina älskade killar hem från mormor o morfar. Vet inte som de precis längtar hem.... de blir väl så bortskämda som de kan bli när det är hos morföräldrarna. Jag har ringt varje dag, men de har aldrig tid att prata med mig, eller så är de inte ens hemma!!!... I förrgår var det bio, igår var det äventyrsbad och idag när jag ringde hade de precis anlänt till bowlinghallen!!


I morgon eftermiddag kommer de hem, sen på kvällen är det fotbollscup för Oscar.


Jag längtar i alla fall efter dem!!

Ovido - Quiz & Flashcards