Alla inlägg den 6 januari 2012

Av Jessica - 6 januari 2012 22:57

Så har fredagskvällen spenderats i en sporthall i Mölnlycke. Kanske inte det ställe man väljer om man själv får välja, men nu var det fotbollscup för Oscar, så det var bara att gilla läget. Dock bra sporthall med riktiga läktare. Gott om utrymme att röra sig på, för uttråkade syskon.


Oscars lag gjorde bra ifrån sig. Spelade bra matcher och var på gott humör. Än så länge är det ju ingen riktig turnering, utan alla spelar 4 matcher, ingen resultat-tabell och alla får medalj.


  


Oscar lyckades göra 2 mål!!! På denna cupen fick man lämna in laguppställning och när man gjorde mål sa speakern vem det var som gjorde målet. Det gillade killarna. När det var dax för Oscars sista match kom han till sin pappa och frågade hur deras efternamn skall uttalas exakt. (De har ju ett franskt efternamn) Sen ser vi hur han går ner till sekritariatet och pratar med speakern och informerar om hur hans efternamn skall uttalas! Han är för härlig!! Så jag antar att han tänkte att det är bra att informera dem, ifall jag gör mål även i sista matchen! Gullunge!


Nu blev det inte ett mål till av Oscar, men han var nöjd ändå.


Det var 3 trötta killar som kom hem strax efter 21.30 Efter lite yoghurt, tandborsning och pyjamas somnade de snabbt. Känner att jag också är trött efter en kväll i hallen, så jag tror jag ska göra som barnen.


God Natt!

Av Jessica - 6 januari 2012 11:19

Det är jag det. Seg som tusan. Älskar att sova länge, sedan gå omkring och softa i mina mjukisbyxor och fleecetröja...


När jag lägger mig på kvällen, vet jag ju oftast vad jag vill/borde göra nästkommande dag...men... när den dagen väl börjar, så är det sååå segt. Idag hade jag t.ex planerat att jag skulle åka och handla på förmiddagen. Mitt kylskåp är så tomt så det ekar inuti. Fast inte har det blivit så inte. Jag sitter nu här i mina mjukisbyxor och min fleecetröja. Tänker istället att jag handlar precis innan jag ska till barnens pappa på lunch. Det är ju kallt ute, så varorna klarar sig i bilen...


Har i alla fall kört runt ett varv med dammsugaren. Inte illa det! Sen snart lunch hos barnens pappa. Barnen kommer dit med mormor & morfar. Sen i eftermiddag iväg till svettig sporthall för att titta på fotbollscup under resten av kvällen.


När vi är hemma ikväll, så lär jag snabbt hoppa ner i mina älskade mjukisbyxor igen!!

Ovido - Quiz & Flashcards