Alla inlägg den 7 januari 2012

Av Jessica - 7 januari 2012 23:01

Oj,oj...nu har nästan hela dagen gått, utan ett enda inlägg här på bloggen. Inte bra... 


Men, orsaken är bra tycker jag. Idag har jag haft en heldag tillsammans med mina älskade killar. Vi hade en lugn morgon, tror till och med att killarna sov fram till 8:a snåret. Inte illa för att vara mina barn. Sen en soft förmiddag, då vi alla gick omkring i pyjamas läääänge. Tror minsann killarna kan vara lika svårstartade som jag! 


Vid 14-tiden var vi hembjudna till min gamla barndomskompis och hans barn. Alltid så trevligt och avkopplande när vi ses. Barnen trivs så bra tillsammans, så jag och Martin kan sitta och prata bort flera timmar. Idag hade vi även sällskap av en annan kompis till Martin och hans son. Det blev en fika-träff med 7 sorters "kakor"....

Jag o barnen hade köpt med fika-bröd, Martins kompis hade med fika-bröd och när vi kom dit stod Martin och bakade sockerkaka!... Snacka om att ladda sockerdepåerna. Det fanns verkligen något till alla. Vi behövde inte ens öppna de medhavda godispåsarna.


Vi var hemma vid 19.30, och då var det att snabbt slänga ihop lite middag till hungriga magar. Sedan kollade killarna på Gladiatorerna, medan jag röjde efter maten, städade kaninbur och drack kaffe. Efter Gladiatorerna blev det också 2:a halvlek på matchen Inter-Parma. Gäller ju att få killarna i stämning till deras fotbollsresa nästa helg.


Eftersom det blev en sen kväll för killarna, hoppas jag på en lugn morgon i morgon också. Axel längtar tills morgondagen, eftersom det idag blev klart att han ska köpa en ipod touch i morgon, för egna sparade slantar.


Det var vår sköna lördag, hoppas er varit lika bra.

Ser fram emot en skön söndag, med inköp av ipod och fotbollsmatch på tv:n på eftermiddagen. Framför allt en skön kväll, då jag inte behöver ha någon "söndags-ångest". Är föräldraledig på måndag!!!

Ovido - Quiz & Flashcards