Alla inlägg den 11 januari 2012

Av Jessica - 11 januari 2012 22:48

Idag och nu i kväll har jag fått ont i magen så fort min telefon meddelar att jag fått ett sms.... Bara väntar på att det ska vara från barnens pappa och att det står att någon av killarna blivit sjuk....


Vore förödande om någon av dem hinner bli sjuka inom nästkommande dygn. Vilket anti-klimax att inte kunna komma iväg på sin efterlängtade fotbollsresa till Milano.


Varför får jag så lätt negativa tankar??... Tycker alltid det är lättare att tänka negativt än positivt. Inte bra. Vet att detta är något som jag måste jobba med. Det är ju våra tankar som styr mycket av vårt liv och vårt mående....


Nu håller jag tummarna för att inga virusar hoppar på mina killar.....

Av Jessica - 11 januari 2012 18:05

Ha.... inga barn hemma, bara jag, men ändå..... mat i ugnen!! Jag försöker. Tog fram en halv falukorv ur frysen igår. Igår gjorde jag en "gryta", och gjorde då åt min gula lök som låg i kylen. Det blev 2 matlådor.


Idag är resten av falukorven i ugnen, tillsammans med mina tomater som också behövde göras åt! Det lär också bli 2 matlådor av detta. Ikväll äter jag en bit ugnspannkaka, som också fanns i frysen. Jag och Oscar åt ugnspannkaka till lunchen igår. Det blev 1 bit kvar. Oftast brukar det sluta med att den hamnar i soporna. (En bit är för lite att ta med som matlåda) Ska ju försöka vara mer rädd om mina livsmedel, så ikväll tar jag sista biten. Alldeles lagom mycket att äta så här på kvällen.


Jag är låååångt ifrån bra på detta med att ta hand om allt som finns här hemma. Men det som blir gjort är bättre än inget!


Good enough!

Ovido - Quiz & Flashcards