Alla inlägg den 3 april 2012

Av Jessica - 3 april 2012 19:29

Lite extra tid på jobbet idag också. Högarna är fortfarande inte borta....


Åkte direkt från jobbet till den store killens fotbollsträning. Visste att hans pappa inte var där, eftersom han var hemma och såg till så mellankillen fick i sig mat och gjorde sig redo för sin träning. Ville kolla så det var ok med Axel. Första träningen efter hans pleurit. Han är väl inte 100 återställd, men ville träna. Känns mer ok att låta honom träna än att spela match. Vid träning kan man ju välja att gå undan om det blir jobbigt.


Verkade dock som det hade gått bra. När jag kom dit var han back och matade bara iväg passningar. Vi nästa "match" så stod han i mål. (Inte hans favorit-syssla precis) Han var nöjd efter träningen.


Det var skönt för mig att vara ute 1 timma efter jobbet. Saknar verkligen den friska luften när man är inne hela dagarna. Sen är det så roligt att titta på grabbarna när de tränar och spelar match. En sån glädje! Jag är glad att de hittat någon sysselsättning som de gillar, och framför allt gillar jag att de har valt lagsport. Man lär sig så mycket mer på det, än bara att träna.

Ovido - Quiz & Flashcards