Alla inlägg den 27 april 2012

Av Jessica - 27 april 2012 19:51

Arbetsdagen började som förväntat, slutade inte som förväntat. När klockan var strax efter 10.30 ringer min mobil. "Hej, det är Ann-Sofie från Bräckeskolan, kan du prata lite grann..."


Ja, det hinner flyga förbi en och annan tanke. Men det var inte så allvarligt. Oscar hade sprungit ihop med en annan kille på rasten och nu var en tand lite lös... Så då var det bara att försöka ställa in besök, och be vår vikarie som var där idag, att ringa och boka om eftermiddagens besök... Sen hålla tummarna när man ringer till folktandvården. Vi hade tur, de kunde ta Oscar idag.


Så bara att ge sig iväg och hämta upp Oscar. Var dock inte alls så illa som det lät. Han hade bitit sig på insidan av läppen, tanden satt ju fint på plats och jag ville inte röra på den.


Oscar fick en mycket trevlig tandläkare. Henne tyckte jag om. Ingen fara med Oscars tand. Tandläkaren trodde att han hade haft hjälp av att han bet sig i läppen, den skyddade nog tanden lite grann.


Inte roligt om det blir bekymmer med de ordinarie tänderna. Även om det idag inte var någon skada, så ska jag ändå anmäla till försäkringsbolaget, bara ifall om att....

Ovido - Quiz & Flashcards