Alla inlägg den 28 april 2012

Av Jessica - 28 april 2012 20:55

.... så ligger 3 små trötta killar i säng och sover.... Tidigt en lördag - JA. Men är man trött, så är man, strunt samma vad det är för dag.


Har varit mycket sena kvällar denna veckan, och det tar ut sin rätt. Fredagar är det ju Let´s dance och då blir det också sent. Lördagar är ju ingen sovmorgon, då Peter varje lördag har simskola kl. 8:40. Mina killar behöver egentligen komma i säng vid 20, för att de ska hinna sova de timmar de behöver.


Ja, jag känner verkligen dessa små liv utan och innan. När de är för trötta, blir det mycket bråk och gnäll. Vet inte hur många gånger idag som Oscar och Peter har rykt ihop. De har verkligen noll tålamod med varandra när de är trötta. Så sträng mamma som jag är, bestämde jag att i kväll blir det tidigt i säng, även om de ska vara lediga 3 dagar till.


För mina killar är inte roliga när de är trötta. Allt bråk som blir, tär på oss allihopa. Jag blir mer eller mindre skogstokig... Så för att vi alla ska få det trevligare, var det bara sänggående tidigt ikväll som gällde.


Hoppas detta gör nytta, och att vi får det trevligare i morgon. Tror faktiskt att även killarna kände att det var rätt så gott att komma i säng, för ingen av dem protesterade...

Av Jessica - 28 april 2012 16:21

...är avklarade, skönt! Vi började dagen med att vara ute i ca. 3 timmar. Gott väder, solen sken och värmde gott, Eriksbergs -02:or stod för underhållningen. Bra match, killarna spelade bra och kämpade väl. Matchen slutade 3-6, alltså förlust till Eriksberg. Vi stannade också kvar och tittade på vårat andra lag som spelade match precis efter, de vann.


Sen lyxade vi till det, med sushi till lunch. Hade inte förberett någon mat, och efter match är man hungrig. Hemma en stund, då de 2 yngsta hann med att bråka och skrika och gråta.....suck....


För en stund sedan kom vi hem från "Toys-r-us" efter inhandlande av present till morgondagens födelsedagskalas. Även killarna shoppade lite grann, självklart fotbollskort och för deras egna pengar. Även lite inköp på Coop hann vi med. Bland annat lördagsgodis.


Nu ska jag bara försöka "softa" resten av em/kvällen. Tror det blir en tidig kväll för killarna, som alla 3 redan gäspar, och gäspar och gäspar..

Av Jessica - 28 april 2012 08:06

Vet inte när Axel gick upp idag. Är nog lite pirr i kroppen. Snart dax för hans första serie-match. Han är såååå sugen och laddad. Fint väder får vi dessutom.


Annat än Oscars match i torsdags. ÖS-regn HELA matchen, och dessutom storstryk med 9-1... Oscar gjorde dock en väldigt bra insats. Var nära ett antal gånger att göra mål. När det var som närmast  sköt han stolpe-stolpe-ut.... närmre kan man knappt vara.  Oscar kämpade bra i ösregnet. Nya tag nästa gång, och det är redan på tisdag, då det är cup...


Mycket fotboll nu.....

Ovido - Quiz & Flashcards