Alla inlägg den 18 februari 2012

Av Jessica - 18 februari 2012 19:59

Idag är en sån dag då man verkligen skulle behövt dubb under skorna, samt att man är så tacksam för att man inte jobbar på ortopeden.... Attans vad halt det varit idag. Nu när det börjat så här hoppas man att det fortsätter att regna under natten, så man kan gå ute i morgon.


Så med tanke på vädret har det idag varit en innedag. Märks på barnen, blir lite rastlöst efter ett antal timmar. Tur mormor varit här o hjälpt till att sysselsätta. Morfar har varit nere hos barnens pappa hela dagen och hjälpt honom skruva upp div. hyllor. Även Axel var där en stund och hjälpte morfar.


I övr. var vi bara ute och köpte lördagsgodis och fixade hostmedicin. Hade recept på hostmedicin till barnen, men när jag kom till apoteket så hade de ingen. De hade fått 2 flaskor igår, men båda var sönder. Suck! Tack o lov hade barnens pappa mycket hemma, så han fick dela med sig.


Vet inte om de någonsin haft sån otäck hosta som de har nu. Känner själv hur det river i halsen när de hostar. Stackars barn, Oscar sa igår kväll att det kändes som knivar i halsen.


Själv har jag faktiskt sovit en stund på em. Underbart skönt! Sen har jag gjort ett röj i Axel & Peters rum, nu kan man t.o.m se ovansidan på byrån... Nu blir det soffan och melodifestivalen.

Ovido - Quiz & Flashcards