Alla inlägg den 26 februari 2012

Av Jessica - 26 februari 2012 16:00

Så är det alltså, jag har gjort det igen. Ja - handlat när jag är hungrig..... Att man aldrig lär sig! Det är ju värdelöst att gå och handla livsmedel när man är hugrig. Så många gånger jag har tänkt att jag ska inte åka och handla när jag är hungrig, för det blir ju alltid så mycket mer än man hade tänkt från början.


Så nu har jag precis svalt mitt kaffe, som då i eftermiddags avnjöts tillsammans med vaniljfylld munk....nyttigt? Näe, men underbart gott!!


Jag var duktig och inhandlade allt som stod på min långa inköpslista, men tack vare min hunger blev det också lite annat som jag inte hade tänkt från början...


Söndagen innan killarna kommer måste jag alltid handla, då ekar det i mitt kylskåp. Brukar göra någon slags veckoplanering över vad vi ska äta under veckan så det som behövs finns hemma. Sen är det bara lite småsaker som kan behöva kompletteras. Detta gör jag enkelt på lunchrasten. Detta är ett sätt som funkar bra för mig. Gillar inte att dra med killarna och handla efter skolan, då är de trötta och vi vill alla komma hem.


Försöker att nyttja min tid på ett vettigt sätt. Att storhandla är ett sånt. Att däremot handla hungrig är inte något ekonomiskt sätt.....

Ovido - Quiz & Flashcards