Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Jessica - 29 februari 2012 22:59

Den här boken sysselsatte mig hela förra helgen....


Behövs bara 1 ord: SPÄNNANDE!


 

Av Jessica - 29 februari 2012 20:24

Igår kväll hade jag hela tiden en känsla av att det var något som jag skulle göra, men jag kunde inte komma på vad det var. När jag la mig kändes det som jag hade glömt något....


Hade nog inte glömt något, men varit lite vimsig.. När jag skulle lägga tillbaka skolböckerna i barnens väskor (efter att väskorna varit fyllda med matsäck till föregående dags utflykt) la jag böckerna i fel väska.. Så Axel fick Oscars böcker och tvärt om. Suck!


Killarna suckade också, men jag sa bara att om det gnälls, så får de alltid sköta sina väskor själva i fortsättningen. Det var inte lika intressant!


Nu sitter grabbarna bänkade framför tv:n. Det är ju landskamp och jag har lovat att de ska få titta, även om det blir sent. Förutsättningen var att alla läxor för resten av veckan skulle vara klara - det är gjort. Samt att det i morgon kväll kommer bli en tidig kväll - återstår att se hur det blir med det...


Själv ska jag nog passa på att fixa lite med middagsmaten tills i morgon, samtidigt som jag då kan slänga ett öga på fotbollen.


Heja Sverige!

Ovido - Quiz & Flashcards