Alla inlägg den 11 mars 2012

Av Jessica - 11 mars 2012 12:00

Söndag och ledig, men ändå vissa saker på "agendan". Dagen började med ett besök hos tandläkaren. JA helt riktigt, på en söndag. Går hos tandläkare Hans på Tandakuten. Har gått där sedan jag flyttade till GBG. Hamnade där i ett akut ärende första gången. Trivdes med Hans och frågade om man även fick boka tider där, vilket man fick. Så sen dess träffar jag Hans någongång varje år. De har öppet alla dagar om året, och på helger bokar de vissa tider. Så oftast tycker jag det passar bäst att ta det på helgen, istället för att pressa in mer på vardagarna och därmed öka stressen.


Idag hade jag inga nya hål! Det är trevligt. Ska dock tillbaka på ett besök, då Hans ska hjälpa mig ta bort tandsten.


Väl hemma fortsatte jag på det projekt jag påbörjade SENT igår kväll... Jag började mål här hemma.. Sååå typiskt mig att börja ett projekt SENT på kvällen. Dels förbättrade jag lite på min fondvägg i köket och sedan har jag börjat med mitt vardagsrum. Kommer se lite lustigt ut här ett tag, men vad gör det? Det är ju jag som bor här och bestämmer här!


I mitt vardagsrum är det mycket fönster och öppningar till kök och hall, samt dörröppning till Axel & Peters rum. Därför tänker jag inte måla allt på en gång. Den tiden finns inte, utan jag tar en liten "smutt" i taget. Därför kommer det se lustigt ut här! Igår var också första gången som jag målade utan att maskera, hatar nämligen att maskera och sedan när man drar tejpen blir det ändå inte bra... Så det jag gjorde i natt var att jag med LITEN pensel målade alla kanter!!!! Idiotjobb - JA, men ibland har man inget val.


Hade tänkt måla resten före dagens tandläkarbesök....men som vanligt var jag allt för trött för att komma upp i tid. Så jag fick måla när jag kom hem. Nu hinner det precis torka till i 4 timmar, som behövs innan man kan måla nästa omgång.


Sen ska jag nämligen hämta mina killar!!! Yippee! Nästan 1 dygn i bonus tillsammans med dem.

Ovido - Quiz & Flashcards