Alla inlägg den 31 mars 2012

Av Jessica - 31 mars 2012 16:19

Idag stack jag och barnen iväg till stor loppis i Friidrottenshus. Moster och morbror skulle stå där och sälja. Barnen var väl måttligt roade över att åka dit. Men efter en stund och med 100 kronor var, vandrade de runt där själva, och återkom då och då med sin "fynd". Tror det blev 2 Wii-spel, ett vanligt spel och 2 dvd-filmer. Grabbarna mycket nöjda med sina inköp.


Sen frågade morbror om de inte också skulle sälja nåt. Det ville killarna såklart. När de dessutom fick syn på bunten med 100-lappar som morbror hade i fickan, så blev de ännu mer taggade.


Så just nu har jag 3 killar som röjer rejält i sina rum. Sedan ett tidigare röjningstillfälle så hade vi några kassar liggandes med saker som skulle säljas. Nu verkar det finnas mer. Bra att det rensas ut emellanåt. Även om de köper på sig "nya" saker på loppisen, så får man i alla fall rensat bort det som bara ligger, år efter år.


Så när grabbarna röjt klart och plockat fram det som de vill sälja, ska vi tillsammans gå igenom allt, och även sätta pris. Om vi/de ska sälja i morgon, krävs det att allt är färdigt ikväll. För i morgon bitti är det inte läge att greja med det.


Så önskar ni barnleksaker, välkomna till friidrottenshus imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards