Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Jessica - 14 mars 2012 22:20

 


Halva liv av Mats Strandberg, en lättläst bok, som fångade mitt intresse. Ville bara läsa och läsa och läsa. Riktigt kul att historien tar en helt annan vändning än man förväntat sig. Först en trevlig berättelse, lätt att ta till sig, sedan blir det riktigt spännande! Inte alls vad man förväntat sig när man läser början av boken. Vet att Mats har skrivit fler böcker, så jag får nog prova på något mer av honom.


Karin Alvtegen har skrivit Skam. Har läst en annan bok av henne, och tyckte inte den var någon höjdare. Gav henne ändå en andra chans. En annorlunda historia om olika personer, men vars vägar korsas på ett speciellt sätt. Karin Alvtegen skriver väldigt speciellt. Vet inte riktigt vad jag tycker om denna....


Prins annorlunda av paret Olsson handlar om deras liv tillsammans med sin prins, sin förstfödde, som kom till världen med Downs syndrom. Man får följa sonen och man får ta del av både mammas och pappas tankar, känslor och upplevelser. En bok med glädje och värme, samtidigt som där finns en sorg! Nyttig att läsa!

Ovido - Quiz & Flashcards