Alla inlägg den 27 mars 2012

Av Jessica - 27 mars 2012 20:43

Idag har det ju varit Peters dag hela dagen! Dock blev det inte riktigt som tänkt, efter min & Axels nattliga utflykt. Vi var mer än trötta i morse, nämre döda skulle jag vilja säga....


Hade i alla fall hunnit förbereda lite grann innan vi åkte iväg igår kväll. Så vid Peters plats vid matbordet stod flaggan och där låg också ett litet paket, som Peter fick öppna i morse innan han skulle iväg till dagis. Paketet innehöll 3 par Barcelona-strumpor. Uppskattat! 1 par användes direkt.


Oscar hade egentligen fotbollsträning ikväll, men han sa själv att han ville inte träna. Han ville vara hemma med Axel som inte mår riktigt bra och med Peter eftersom det var hans födelsedag. Världens bästa Oscar!


För att kalasa till det lite grann, så åt vi våfflor till middag idag. Ingen av oss åt våfflor i söndags när det var våffeldagen, så därför passade det ju bra med våfflor idag.


 


Sen hade jag sån tur idag, så Peters present hann komma på posten. Alldeles lagom, så påväg hem från dagis stannade vi till och hämtade upp den paketen.


 


Nu sover han gott i sin säng. Det var en trött nybliven 6-åring som lade sig ikväll.


Nedan följer lite bilder från Peters 6-åriga liv:


Inte ens 1 timma gammal. Badad och de första kläderna tas på. Kläder som alla 3 grabbarna haft när de var nyfödda.


 


Ca. 2 månader gammal. rund o gó som man ska vara när man är bebis!


 


3-års firande


 


Firande med släkten, i lördags.


 

Av Jessica - 27 mars 2012 13:58

Ja, några timmar i natt spenderades på akuten, på Drottning Silvias Barn och Ungdoms Sjukhus... Axel vaknade efter några timmars sömn och grät. Hade så ont i sin lunga. Då mår inte min kille bra. Kände att det ville jag inte ta ansvar för hela natten. Så det var bara att ringa hit barnens pappa som fick vara här, de små killarna sov. Axel ville att jag skulle följa med honom till doktorn.


Inte så mycket folk på akuten. Har ju dock inget att jämföra med, då vi aldrig har varit där tidigare, tack o lov! Tog någon halvtimma innan vi fick komma in till sköterskan för att bli triagerade. Kirurg-sidan blev bedömningen. Just då verkade Axel ha mer ont längre ner på höger sida. Dock ingen feber.... Syresättning och puls kollades också och det var ok. Sen till nytt väntrum och väääänta. Axel fick lämna urinprov, och stickan visade inget den heller.


Efter ca. 2 timmars väntan, då jag slumrade och Axel läste tidning, så hade han inte ont längre och jag orkade inte vänta längre. Eftersom proven var bra, så valde jag att vi skulle åka hem.


Så vi var väl hemma vid 1.30, då är det inte många timmar kvar att sova.... Så att gå till skolan idag var inget alternativ.


Körde de små killarna till skola o dagis, sedan hem och sova några timmar. Axel sov dock inte. Har idag fortfarande ont i lungan. Så vi tog en tur till jobbet, för läk.bed Hade ju en misstanke om pleurit.


CRP lite förhöjt, så något virus finns i kroppen. Dock inga ljud när doktorn lyssnade på lungorna. Därför åter hem och aktiv expectans! Känns ok med det, när han nu är undersökt.


Ovido - Quiz & Flashcards